Hvis du er interessert i havet og fiskeri, så er en fiskerelatert spilleautomat den rette underholdningen for deg. Du kan selvsagt spille helt gratis med lekepenger, så det trenger ikke å koste en krone. Spilleautomatene er også tilgjengelige til mobilen, slik at du kan spille når du har lyst. Her er noen morsomme spilleautomater med fisker som tema.

Golden Fish Tank

Golden Fish Tank er en spilleautomat fra Yggdrasil Gaming. Spillet ble lansert i 2016, og har 3D-grafikk. Du kan vinne inntil 10 000 mynter i toppgevinst. Det er 20 gevinstlinjer i spillet, og dersom du vil spille med ekte penger, kan du satse mellom 0,01 og 0,20 per linje. Men som sagt kan du spille gratis, så du trenger ikke å satse penger. Symbolene skaper inntrykk av å flyte inne i en tank, og utbetalingsprosenten er 96,4 %. Du kan vinne gratis spinn og doble gevinster. I tillegg er det både vanlige jokersymboler og spesialjokere.

Shaaark Superbet

Dette haibaserte spillet kommer fra NextGen. Det ble lansert i 2012. Utbetalingsprosenten er 93,5 %, og toppgevinsten er 10 000 kroner. Du kan satse fra 0,01 mynter per linje og oppover, dersom du spiller med ekte penger. Det er 25 gevinstlinjer, og den største innsatsen er 12 500 mynter, men dette er nok mest aktuelt dersom du spiller med lekepenger og ikke når du velger ekte pengespill. I tillegg har spillet et Superbetinnslag. Det koster litt mer å aktivere dette innslaget, men funksjonen kan gjøre det ekstra spennende å spille.

Alaskan Fishing

Alaska er kjent for sine gode fiskemuligheter, og det er nettopp dit Microgaming tar deg med i spillet Alaskan Fishing. Spillet er fra 2010, men er like morsomt i dag. Her er det 243 måter å finne på. Du får jokersymboler, scattergevinster og bonusmuligheter.

Lucky Angler

Lucky Angler tar deg med på isfiske, og spillets hjul er plassert under isen. Her ser du ulike fisker og havdyr. Til og med støvler, som jo er noe du kan ende opp med å få på kroken. Spillet har 30 utbetalingslinjer. Innsatsen er fra 3 kroner til 1500 kroner per runde, og det er mulig å vinne inntil 205 500 mynter. Lucky Angler er laget av NetEnt, og selv om spillet er enkelt, og uten spesialinnslag, så er det underholdende. De unike symbolene er kombinert med klassiske symboler, og musikken og lydeffektene bidrar til stemningen. Bak hjulene svømmer det til og med fisker, som liver opp grafikken litt ekstra.

Fishy Fortune

Fishy Fortune har bare 10 gevinstlinjer, så det er et rimelig spill for alle. Det er et jokersymbol som kan erstatte de andre symboler, og dette symbolet kan gi deg doble gevinster. Scattergevinstene gir deg bonusgevinster, og du kan vinne fra 10 til 50 gratisspinn med 3x gevinster. Det er mulig å gjenutløse gratisspinnene underveis, slik at antallet spinn kan øke. Utbetalingsprosenten er 95 %, og spillet har til og med en progressiv jackpot. Dette spillet er plassert i mer tropiske farvann, med en fargerik havbunn i bakgrunnen, samt eksotiske fisker på hjulene.

For alle spillere

Fiskespill er morsomme, enten du er en aktiv fisker eller ikke. Gratis spilleautomater er en god underholdning, som kan korte ned ventetiden når du sitter på bussen, eller når du bare vil slappe av litt. Spill på mobil og nettbrett gjør det umulig å kjede seg, og hvis du liker å fiske, er jo fiskespill enda mer perfekte. Selv om du har lyst til å spille med ekte penger, bør du alltid starte med gratisspill, for da kan du teste spillene uten å ta risiko. Ikke sats penger før du føler deg trygg på hvordan spillet fungerer.